spot_img
16.5 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăMehedințiCONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI, PREGĂTIT PENTRU A INTERVENI PENTRU PROTEJAREA INVESTIȚIILOR REALIZATE PE...

CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI, PREGĂTIT PENTRU A INTERVENI PENTRU PROTEJAREA INVESTIȚIILOR REALIZATE PE DRUMURILE JUDEȚENE

-

S-au făcut primele probe cu echipamentele de cântărire achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți cu ajutorul cărora se vor face verificări în trafic, pentru depistarea eventualelor vehicule care transportă pe drumurile județene încărcătură peste capacitatea autovehiculului.

- Reclama -

Această măsură se justifică în condițiile în care, infrastructura rutieră județeană a fost modernizată, în mare parte, prin proiecte implementate de Consiliul Județean Mehedinți și avem obligația să le menținem într-o stare tehnică optimă traficului rutier.

- Advertisement -

Totodată, se are în vedere colectarea de venituri suplimentare la bugetul județului provenite din taxele și amenzile ce vor fi încasate din aceasta activitate.

Regulamentul privind circulația pe drumurile publice județene a vehiculelor rutiere cu greutăți și/sau dimensiuni de gabarit care depașesc limitele maxime prevăzute de O.G. nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, republicată și actualizată, în baza căruia se vor face verificările, a fost aprobat de Consiliul Județean Mehedinți și este postat pe pagina oficială a instituției:

- Advertisement -

https://www.cjmehedinti.ro/…/e934e06e-1327-f717-43b0…

La probele realizate astăzi pe DJ 670, Malovăț – Marga, a participat un echipaj format din reprezentanți ai Consiliului Județean și ISCTR Mehedinți, însoțit de vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img