spot_img
19.5 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAnalizeUSR Timiș aruncă minciuni

USR Timiș aruncă minciuni

-

USR Timiș a lansat, luni, în mediul public, o mare minciună având ca subiect viitorul stadion al Timișoarei, realizat cu fonduri de la bugetul de stat, acuză Alfred Simonis, șeful PSD Timiș. Printr-o postare pe Facebook, useriștii spun că guvernul a blocat din nou proiectul care ar fi folosit în scop propagandistic, pentru că nu ar fi adoptat HG de demolare a actualului stadion vechi, pe locul căruia se va ridica noul stadion. Iar hotărârea respectivă a fost deja aprobată de săptămâna trecută. Ulterior, USR a șters postarea respectivă, dar Simonis a reușit să o descopere, acuzând partidul rival de minciună, transmite Ziua de Vest.

- Reclama -

”Am tot vorbit în ultima perioadă despre consens politic pentru marile proiecte ale Timișului și Timișoarei, despre nevoia de unitate a clasei politice, dar apelul meu nu a ajuns în sediul USR Timiș, locul de unde a plecat astăzi în spațiul public o mare minciună. Și spun minciună ca să nu spun alt cuvânt, pentru că o simplă verificare nu i-ar fi pus într-o situație penibilă. Mai exact, USR susține pe propria-i pagină de Facebook că Guvernul nu a emis hotărârea de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, lucru care s-a întâmplat chiar miercurea trecută, doar că specialiștii în administrație și IT subordonați lui Dominic Fritz nu au aflat încă, deși Google le-ar fi fost de mare ajutor. În schimb, au ales să mintă, iar dacă așa este condusă Timișoara de Fritz și echipa sa nu trebuie să fim surprinși de felul în care arată orașul”, transmite Simonis.

”Mi-aș dori să depășim astfel de momente și să ne concentrăm pe problemele reale ale orașului și județului, iar lucrurile ar merge mult mai bine dacă am susține cu toții marile investiții guvernamentale și nu ne-am împiedica de mize fără rost. Later edit: USR Timiș a realizat penibilul situației și a șters postarea”, conform lui Simonis.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img