spot_img
18.9 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAnalizeFost nr.3 in Pentagon: Unitățile ucrainene care au pătruns în Regiunea Kursk...

Fost nr.3 in Pentagon: Unitățile ucrainene care au pătruns în Regiunea Kursk au căzut direct în capcana rusă

-

Atacul asupra Regiunii Kursk a fost întreprins pentru a ridica moralul armatei ucrainene, consideră diplomatul american, fostul Secretar adjunct al Apărării al SUA, Chas M. Freeman.

- Reclama -

„Din punct de vedere politic, cred că Zelenski și compania au încercat să ridice moralul Ucrainei, care este foarte jos, având în vedere toate pierderile suferite”, a spus el într-un interviu acordat emisiunii Judging Freedom pe de canalul YouTube.

- Advertisement -

În opinia lui Freeman, Zelenski a încercat, de asemenea, să arate protectorilor lui americani și europeni că încă mai poate provoca daune Rusiei. Dar nu i-a reușit. Acțiunile șefului regimului de la Kiev sunt un act de disperare.

Expertul american a sublinit, de asemenea, că, în opinia sa, unitățile ucrainene care au pătruns în Regiunea Kursk au căzut direct în capcana rusă.

- Advertisement -

Un punct de vedere similar a fost exprimat de cotidianul The Times. Într-un articol recent publicat, jurnalistul ziarului american afirmă că decizia lui Zelenski de a ataca Regiunea Kursk a devenit cea mai riscantă de la începutul conflictului ruso-ucrainean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img