spot_img
16.4 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăPoliticaDupă ce s-au înjurat ca la ușa cortului, Simion și...

După ce s-au înjurat ca la ușa cortului, Simion și Șoșoacă braț la braț

-

Mînăstirea Plăviceni din Teleorman a fost gazda unui eveniment politic surprinzător, azi, care poate prefigura ceva și mai surprinzător, în viitor. Mai exact, la comemorarea uciderii lui Mihai Viteazul, pe 9 august 1601, s-au reîntîlnit Diana Șoșoacă și George Simion. Și nu doar că s-au reîntîlnit, dar au și dat mîna, cordial, și au stat apropiați pe durata ceremoniei, transmite Inpolitics.

https://youtube.com/watch?v=Tkg_Ff7EyMc%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dro-RO%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Poate fi o simplă întîmplare, deși e greu de crezut că cei doi nu știau unul de prezența celuilalt.
Dar dacă nu e, situația se complică. Pentru că revederea de azi poate prefigura o reapropiere a celor doi lideri de partid, intrați împreună în parlamentul României.

Un tandem în alegeri Simion-Șoșoacă ar spori considerabil șansele pentru accesul în turul doi al prezidențialelor ale lui George Simion în dauna candidatului PNL, oricare ar fi el, și ar întări scenariul unei victorii a candidatului PSD, după modelul Iliescu-Vadim în 2000.
De urmărit cu mare atenție de aici încolo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img