spot_img
16.6 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAnalizeCiucă, o nouă replică pentru Ciolacu: Ridicolul situației vine din insistența lui...

Ciucă, o nouă replică pentru Ciolacu: Ridicolul situației vine din insistența lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărți. Tragicul vine din situația de la spitalul Pantelimon relevată de anchetă, care, o repet, cere acțiuni și responsabilitate guvernamentală

-

Am citit postarea-replică a “colegului” Marcel Ciolacu. Dacă ar fi să-i răspund în același fel, aș putea spune că nu cred că a citit-o înainte de a fi postată. Nu o fac pentru că nu vreau să alimentez starea de nervozitate a unui premier PSD pus în fața unor situații care implică termenul de MALPRAXIS, i-a replicat Nicolae Ciucă lui Marcel Ciolacu.

- Reclama -

Ridicolul situației vine din insistența lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărți. Tragicul vine din situația de la spitalul Pantelimon relevată de anchetă, care, o repet, cere acțiuni și responsabilitate guvernamentală. Insist ca premierul să se aplece asupra problemei, nu să vorbească despre cărți și marketing politic. Are o criză uriașă de gestionat, mai spune Ciucă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img