spot_img
18.9 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Pesediștii pot eventual să discute despre cutiile de la sticlele...

Rareș Bogdan: Pesediștii pot eventual să discute despre cutiile de la sticlele de Whisky Single Malt

-

Rareș Bogdan a criticat preocuparea colegilor din PSD pentru cărți și zona universitară, considerând că majoritatea liderilor PSD nu au expertiză în acest domeniu, exceptându-l pe Vasile Dîncu.

- Reclama -

„Văd o preocupare intensă a socialiștilor pentru cărți, pentru zona universitară. Nu știu dacă e cel mai potrivit domeniu în care domniile lor să aibă expertiză. Cred că, din toată conducerea PSD, doar domnul Dîncu ar putea să poarte un dialog legat de lecturi, cărți și scriitură. Restul sunt departe de acest domeniu. Pot eventual să discute despre cutiile de la sticlele de Whisky Single Malt care se află în biblioteci sau despre alte astfel de chestiuni.

- Advertisement -

Discuția despre cărți, în cadrul frumosului palat din Kiseleff, nu știu dacă este cea mai potrivită. Îl aveau pe Vladimir Pasti, îl au pe domnul Vasile Dîncu, mai au câțiva intelectuali, nu foarte mulți, în zona PSD. Așa a fost lumea construită în ultimii 35 de ani. Intelectualitatea publică din România a activat, în general, în zona dreptei, diferit față de zona franceză a anilor ’60-’70.”, a spus Rareș Bogdan. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img