spot_img
16.6 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăActualitatePesedist cu cocaină de la Blonda lui Coldea

Pesedist cu cocaină de la Blonda lui Coldea

-

Marius Cătălin Ușurelu, fostul director al companiei de apă din Slatina până în 10 iulie, a fost trimis în judecată de procurorii pentru cumpărare de cocaină de la Marina Pandarof, potrivit rechizitoriului DIICOT. Marina Pandarof este o apropiată a generalul SRI Florian Coldea.

- Reclama -

Ușurelu a fost președintele PSD Scornicești până în 2022, potrivit presei locale. Ulterior, el a fost promovat de PSD în funcția de șef al companiei de apă din Slatina, de unde a demisionat pe 10 iulie.

- Advertisement -

Marina Pandarof a fost trimisă recent in judecată pentru trafic de droguri de mare risc.

Marina Pandarof, blonda din anturajul lui Florian Coldea, care este inculpată într-un dosar DIICOT de trafic de droguri, a fost anchetată de același procuror vizat de o tentativă de asasinat de către mafia albaneză. Tânăra din Slatina este acuzată de procurorii antimafia că ar fi făcut trafic de stupefiante în cluburile de lux din Capitală și de formarea unui grup infracțional organizat, transmite Realitatea PLUS. Dezvăluirile au fost recent in emisiunea Ancăi Alexandrescu.

- Advertisement -

Marina Pandarof ar fi organizat mai multe orgii unde se consumau droguri de mare risc, iar invitați ar fi fost politicieni de la cel mai înalt nivel, afaceriști, dar și oameni din serviciile secrete. Tânăra fotografiată alături de Florian Coldea și albanezul Dorian Ducka a înregistrat aceste întâlniri din cercuri restrânse.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img