spot_img
10.5 C
București
miercuri, octombrie 23, 2024
AcasăAnalizePe cine a adus in secret la Casa Albă medicul lui Biden

Pe cine a adus in secret la Casa Albă medicul lui Biden

-

Medicul curant al președintelui american Joe Biden, Kevin O’Connor, l-a găzduit la Casa Albă la începutul acestui an pe dr. Kevin Cannard, unul dintre cei mai importanți neurologi americani și expert în boala Parkinson, scrie New York Post.

- Reclama -

„Dr. Kevin Cannard, expert în boala Pankinson la Centrul Medical Walter Reed, s-a întâlnit cu dr. Kevin O’Connor și alți doi la clinica de la Casa Albă pe 17 ianuarie, arată înregistrările”, se arată în postare.

- Advertisement -

Un alt invitat de la Casa Albă care a fost la întâlnirea cu O’Connor a fost cardiologul John Atwood de la același centru medical din Bethesda, Maryland . Identitatea celui de-al patrulea participant nu a putut fi determinată.

Casa Albă nu anunțase anterior vizita acestui specialist. De asemenea, nu există informații despre ce a fost dedicată întâlnirea, însă, potrivit fostului medic al foștilor președinți Barack Obama și Donald Trump, Ronny Jackson, care acum reprezintă Texasul în Camera Reprezentanților, întâlnirea a vizat cel mai probabil starea lui Biden. 

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img