spot_img
21.8 C
București
sâmbătă, septembrie 28, 2024
AcasăAnalizeAmericanii acuză corupția ucraineană

Americanii acuză corupția ucraineană

-

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei, pe fondul problemelor de corupție, nu îndeplinește complet standardele minime pentru soluționarea eradicarea problemei privind traficul de persoane”, potrivit Departamentului de Stat al SUA, citat de publicația ucraineană ONLINE.UA.

- Reclama -

Sistemul judiciar și poliția din Ucraina rămân punctul slab în lupta împotriva traficului de persoane. Guvernul ucraienan nu a asigurat nicio condamnare în cazurile de trafic de persoane și nu a identificat nicio victimă străină. Cabinetul de Miniștri trebuie să adopte măsuri radicale pentru a rezolva problema traficului de persoane.

- Advertisement -

Traficul de persoane este încă o problemă actuală în Ucraina. Diplomații americani atrag atenția asupra faptului că corupția, în sistemul judiciar și poliție, precum și implicarea oficialilor în infracțiuni legate de traficul de persoane, au rămas probleme serioase în țară. Cu toate acestea, Cabinetul de Miniștri a reușit, totuși, să identifice mai multe victime ale traficului de persoane față de anii anteriori. În plus, guvernul continuă să desfășoare campanii ample de sensibilizare în coordonare cu organizațiile internaționale.

Ucraina nu a îndeplinit standardele minime în mai multe domenii cheie. Judecătorii au continuat să pronunțe sentințe ”blânde”, care nu prevedeau închisoare pentru majoritatea traficanților condamnați. Acest lucru a subminat eforturile de combatere a traficului de persoane, subliniază Departamentul de Stat al SUA.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img