spot_img
30.6 C
București
sâmbătă, septembrie 28, 2024
AcasăAnalizeAladin Georgescu, președinte CJ Mehedinți si candidat PSD pentru un nou mandat:...

Aladin Georgescu, președinte CJ Mehedinți si candidat PSD pentru un nou mandat: Suntem mândri să fim alături de oamenii care contribuie la economia locală și care pun pe mesele noastre produse de calitate, crescute cu dragoste și dedicare. PSD crede în puterea comunității și în importanța susținerii agriculturii românești

-

Partidul Social Democrat – Organizația Mehedinți

- Reclama -

Executat de Flux 24 Media Communications

- Advertisement -

CMF 21240002

Astăzi, alături de domnii primari, Florin Cergă și Alexandru Mijaiche, parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă, secretarul de stat Bogdan Simcea, președintele TSD, Alexandru Cojocaru, candidații la Consiliile Locale și Consiliul Județean, am mers în târgurile din Cujmir și Vânju Mare.La acțiunea de la Cujmir au participat primarii de la Vânători, Dan Percea, de la Braniștea, Ion Marin, de la Obârşia de Câmp, Marinela Dumitrele, de la Salcia, Gelu Pantelimon, de la Vrata, Dan Căpraru, de la Pristol, Ion Neamțu, dar și candidații pentru funcțiile de consilieri locali din aceste localități, a anunțat pe Facebook președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, candidat PSD pentru un nou mandat.

- Advertisement -

De asemenea, la Vânju Mare, au fost candidații PSD la funcția de primar de la Corlățel, Mitică Păun și de la Pădina, Dumitru Boceanu, precum și primarul din Vlădaia, Viorel Spuză. Suntem mândri să fim alături de oamenii care contribuie la economia locală și care pun pe mesele noastre produse de calitate, crescute cu dragoste și dedicare. PSD crede în puterea comunității și în importanța susținerii agriculturii românești. De aceea, de la Consiliul Județean, am susținut investițiile în spații moderne pentru comercializarea produselor în mai multe localități din județ.Alături de domnii primari, mă angajez să luptăm și după data de 9 iunie pentru implementarea de măsuri care să sprijine fermierii și să promoveze consumul de produse autohtone.Susținem economia locală și promovăm valorile noastre autentice!, mai spune Georgescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img