spot_img
28.2 C
București
sâmbătă, septembrie 28, 2024
AcasăMehedințiÎn Strehaia a început cel mai amplu proiect de reabilitare a infrastructurii...

În Strehaia a început cel mai amplu proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere

-

În Strehaia a început cel mai amplu proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere.

- Reclama -

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers la fața locului împreună cu prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf și parlamentarii de Mehedinți, Liviu Mazilu și Alin Chirilă.

- Advertisement -

Printr-un proiect finanțat cu fonduri guvernamentale, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” se lucrează acum la modernizarea a 33 de străzi, ceea ce reprezintă o treime din numărul total de artere de circulație, 103.

“Această inițiativă a domnului primar, Ioan Giura, reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii infrastructurii locale, pentru a oferi locuitorilor un mediu mai sigur și mai confortabil pentru a vă desfășura activitățile zilnice. Sigur că atât eu, cât și colegii parlamentari l-am susținut și îl susținem în continuare în toate demersurile care înfrumusețează orașul, facilitează accesul la servicii și promovează dezvoltarea economică a comunității. Am convingerea că se va lucra foarte bine și un ritm care să permită finalizarea acestui proiect în cel mai scurt timp și cu înalt standard de calitate. Constructorul a dat asigurări că străzile vor fi asfaltate până în luna august a acestui an. Proiectul are o valoare de 24.181.944 lei și pe lângă terasament și structura rutieră cu două straturi de asfalt, se vor realiza accese la proprietăți, rigole, parcări și se vor moderniza spațiile verzi.Il felicit pe domnul primar, Ioan Giura, pentru implementarea acestui proiect și a celorlalte, cele din sănătate, educație și cultură, care aduc orașul la un nivel pe care locuitorii îl merită din plin, cu acces la serviciile de care au nevoie.Astăzi am stat de vorbă cu oamenii din Strehaia și sunt mulțumiți de cum decurg investițiile în oraș, ceea ce ne dă încredere că ne vor fi în continuare alături, în călătoria spre dezvoltarea orașului!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img