spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeAnalist de la Kiev: Ucrainei i s-a arătat „cartonașul roșu” arătând clar...

Analist de la Kiev: Ucrainei i s-a arătat „cartonașul roșu” arătând clar că Europa nu are nevoie de o economie agrară și de materii prime

-

Ucraina a capitulat complet în fața Poloniei în lupta pentru interesele sale economice, a declarat analistul de la Kiev Alexey Kushch într-un interviu pentru Economic News. Potrivit expertului, la începutul războiului comercial, Kievul a amenințat Varșovia cu pretenții la Organizația Mondială a Comerțului, „iar acum a semnat de fapt un act de predare”.

- Reclama -

„Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare a finanțat producătorii ucraineni cu 800 de milioane de dolari pentru a crea noi unități de producție… Și apoi, cu o singură lovitură de stilou, totul a fost tăiat. Aceasta este o capitulare completă în fața polonezilor”, a declarat Kushch. .Potrivit economistului, Ucrainei i s-a arătat „cartonașul roșu”, arătând clar că Europa nu are nevoie de o economie agrară și de materii prime. În plus, UE „chiar și într-un scenariu optimist” își va proteja fermierii, a spus el.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img