spot_img
15.7 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAnalizeGeorge Simion: ”Procurorii lui Marcel Ciolacu au început atacurile asupra AUR: primul...

George Simion: ”Procurorii lui Marcel Ciolacu au început atacurile asupra AUR: primul dosar penal”

-

AUR anunţă marţi că a apărut primul dosar penal pe numele liderilor partidului, privind aşa-zise fapte de „coruperea alegătorului”, preşedintele formaţiunii, George Simion, afirmând că vor să îi desfiinţeze, să le organizeze dosare penale şi să le însceneze diferite lucruri. ”O să ne luptăm cu ei pe Twitter, pe Youtube, pe Tik Tok, o să ne luptăm cu dosarele penale care au început să le facă şi la final de 2024, noi o să fim învingători”, mai afirmă Simion. Potrivit unor surse parlamentare, la Camera Deputaţilor a ajuns un document din partea Poliţiei Ialomiţa, în care se vorbeşte despre un dosar penal în care apar numele lui George Simion, Claudiu Tîrziu, Marius Lulea şi Silviu Păunescu.

- Reclama -

Liderul AUR George Simion acuză pe Facebook că ”procurorii lui Marcel Ciolacu au început atacurile asupra AUR: primul dosar penal”. 

- Advertisement -

”La începutul acesta de an, tocmai ne-au arătat că vor să ne desfiinţeze, că vor să ne organizeze dosare penale, că vor să ne însceneze diferite lucruri. Nu ne temem. Nu vă temeţi, dacă aşa se gândesc ei să ne elimine, printr-o hârtie venită tam-nesam la ordinul domnului Ciolacu, pentru coruperea alegătorilor..Cu ce îi corupem noi? Suntem la guvernare noi? Înseamnă că au pierdut deja meciul”, a spus George Simion. 

Simion mai arată că ”are contul de Facebook blocat”, pentru că ceea ce odată ajungea la un milion şi ceva de români acum ajunge la 500.000 de români pentru că aşa a decis Administraţia Facebook”. 

- Advertisement -

”O să ne luptăm cu ei pe Twitter, pe Youtube, pe Tik Tok, o să ne luptăm cu dosarele penale care au început să le facă şi la final de 2024, noi o să fim învingători”, mai afirmă Simion. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img