spot_img
30.6 C
București
sâmbătă, septembrie 28, 2024
AcasăAnalizeMâna dreaptă a lui Obama: America va fi sfâșiată dacă lui Trump...

Mâna dreaptă a lui Obama: America va fi sfâșiată dacă lui Trump nu i se va permite să candideze

-

Posibila înlăturare a lui Donald Trump de la alegerile prezidențiale ar „rupe” Statele Unite ale Americii, a declarat pentru CNN fostul consilier principal al lui Barack Obama, David Axelrod.

- Reclama -

‘”Am îndoieli foarte, foarte puternice cu privire la toate acestea. Cred că ar sfâşia ţara dacă nu i s-ar permite să candideze pentru că zeci de milioane de oameni vor să voteze pentru el”, a avertizat Axelrod.

- Advertisement -

Dacă democrații îl vor învinge pe Trump , a spus el , „probabil” vor trebui să „o facă la urne”. După cum a remarcat fostul consilier, încercările de a-l înlătura pe fostul președinte au dus la rezultate opuse: Trump, după ce i-au fost aduse diverse acuzații, a câștigat doar popularitate.

Anterior, lui Trump nu i sa permis să participe la primarele republicane din Colorado , care sunt programate pentru 5 martie. Secretarul de stat Jena Griswold a declarat că politicianul va putea participa la alegeri dacă descalificarea sa până la datele specificate nu este confirmată de Curtea Supremă a SUA . Secretarul de stat din Maine , Shanna Belose, a anunțat ulterior o decizie similară . Campania lui Trump și-a anunțat intenția de a contesta deciziile, numindu-le „o încercare de a fura alegerile și de a se amesteca în ele”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img