spot_img
17.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
AcasăActualitateUn preot italian șochează de Crăciun cu o scenă a Nașterii lesbi

Un preot italian șochează de Crăciun cu o scenă a Nașterii lesbi

-

O scenă a Naşterii la o biserică – cu două mame ale pruncului Isus în loc de Maria şi Iosif, ca de obicei – îi înfurie pe catolicii şi politicienii conservatori din Italia, relatează Reuters conform news.ro.

- Reclama -

Preotul Bisericii Sfântul Petru şi Paul de la Capocastello di Mercogliano, un cătun din provincia Avellino, situat cam la o oră cu maşina est de Napoli, a apărat această scenă a naşterii lui Isus.

- Advertisement -

”Am vrut să arăt, prin această scenă, că familiile nu mai sunt doar tradiţionale”, declară Reuters preotul Vitaliano Della Sala.

Preotul – cunoscut în Italia ca simpatizant al cauzelor lesbienelor, gay-ilor, bisexualilor şi transsexualilor şi stângii, declară că atitudinea sa este conformă celei a Papei Francisc care i-a autorzat săptămâna aceasta, printr-o hotărâre istorică, pe preoţi să binecuvânteze cupluri de acelaşi sex.

- Advertisement -

Senatorul Maurizio Gasparri de la Partidul Forza Italia, care face parte din coaliţia guvernamentală, consideră că această scenă a naşterii gay ”îi ofensează pe toţi cei care au avut întodeauna respect şi devotament faţă de Familia Sfântă”.

Asociaţia Pro-Vita & Famiglia a denunţat o scenă a Naşterii ”periculoasă, ruşinoasă şi blasfematoare”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img