spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăMehedințiAu fost predate echipamentele sportive achiziționate cu fonduri de la Consiliul Județean...

Au fost predate echipamentele sportive achiziționate cu fonduri de la Consiliul Județean Mehedinți

-

Au fost predate echipamentele sportive achiziționate cu fonduri de la Consiliul Județean Mehedinți pentru arbitrii și observatorii lotului județean.
La întâlnirea care a avut loc la Consiliul Județean au participat, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, directorul Cabinet, Cristi Trandafir, președintele Asociației Județene de Fotbal, Luis Moisescu, mai mulți arbitri și observatori județeni.

- Reclama -

“În urma solicitării venite din partea Asociației Județeană de Fotbal Mehedinți și a bunei colaborări pe care o avem cu președintele Luis Moisescu, au fost achiziționate 50 seturi echipamente pentru arbitri, compuse din tricou, șort și jambiere, iar pentru observatori s-au achiziționat 20 geci.

- Advertisement -

De asemenea, la fel cum procedăm de câțiva ani încoace, au fost alocați bani pentru arbitraj și indemnizațiile de observare pentru sezonul fotbalistic de Liga a IV-a, Juniori U19 și Cupa României.

Valoarea echipamentelor și a costurilor cu arbitrajul și indemnizațiile de observatori este de 260.000 lei.
Nu este o sumă mare, dar este nevoie să susținem aceste cheltuieli, întrucât am, în continuare, speranța că dacă sprijinim fotbalul mehedințean din ligile inferioare, printr-un management corect și constructiv, pas cu pas, vom reuși să clădim o echipă care să reprezinte județul Mehedinți în fotbalul de elită, în ligile superioare!

- Advertisement -

Le doresc mult succes cluburilor sportive, arbitrilor și observatorilor, în sezonul fotbalistic ce tocmai a început!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img