spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeDurul președinte venezuelean pro China si Rusia bate palma cu America după...

Durul președinte venezuelean pro China si Rusia bate palma cu America după relaxarea sancțiunilor pentru afaceri cu petrol si aur

-

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a cerut o nouă fază a relațiilor cu Statele Unite, după relaxarea sancțiunilor SUA în urma încheierii unor acorduri la discuțiile din Barbados.

- Reclama -

„Să restabilim relațiile de respect și cooperare de dragul păcii în toată emisfera vestică, în America și Caraibe”, a spus Maduro la o recepție la palatul prezidențial din Miraflores pentru delegația guvernului la discuțiile din Barbados, difuzată de televiziunea de stat.

- Advertisement -

„Aș dori să spun că astăzi există un acord total în lume cu privire la necesitatea ridicării tuturor sancțiunilor penale. Venezuela are dreptul la libertatea economiei și a comerțului. Acesta este un acord mondial, cu cine vorbiți despre asta: președintele Mexicului. Lopez Obrador, brazilianul Lula da Silva sau columbianul Gustavo Petro. Popoarele lumii spun că este necesar să stopăm agresiunea economică împotriva Venezuelei”, a spus Maduro. „Agresiunea nu trebuie repetată și toate sancțiunile penale împotriva economiei noastre, a țării noastre și a poporului nostru trebuie să fie ridicate”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img