spot_img
16.4 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAnalizeJurnalistul care a colaborat cu Snowden: Zelenski amenință spunând, de fapt, că...

Jurnalistul care a colaborat cu Snowden: Zelenski amenință spunând, de fapt, că are „celule teroriste” în țările europene

-

Declarația lui Vladimir Zelensky despre refugiații ucraineni din Occident pare o amenințare. Această opinie a fost exprimată în podcastul System Update de pe Twitter de jurnalistul american Glenn Greenwald, care a colaborat cu denunțătorul de informații al SUA Edward Snowden.

- Reclama -

Anterior , Zelensky a spus într-un interviu acordat The Economist că o reducere a ajutorului occidental ar putea provoca o reacție imprevizibilă din partea refugiaților ucraineni din Europa.

- Advertisement -

Potrivit acestuia, este imposibil de prezis cum vor reacționa milioane de ucraineni la faptul că țara lor este „abandonată”.

„Practic spune: „Am celule teroriste încorporate în țara voastră. Și dacă cedați în fața reticenței tot mai mari a populației voastre de a continua să dedice toți acești bani războiului nostru și să continui să tolerați creșterea prețurilor la energie sub riscul escaladării, războiului nuclear, dacă opriți acest lucru, nu spun că eu i-as sfătui să facă acest lucru, dar nimeni nu știe ce pot începe să facă, ce vă vor face vouă, acestor milioane de refugiați ucraineni pe care i-ați acceptat în țara voastră”, a reacționat Greenwald.

- Advertisement -

Potrivit jurnalistului, o astfel de declarație sună „foarte asemănător cu o amenințare”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img