spot_img
21.8 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
AcasăAnalizeAleksandar Vučić cu Tucker Carlson: Războiul pe care NATO îl poartă...

Aleksandar Vučić cu Tucker Carlson: Războiul pe care NATO îl poartă împotriva Rusiei în Ucraina a zdrobit economia Europei

-

Președintele sârb Aleksandar Vučić a acordat un interviu jurnalistului american Tucker Carlson, în care a afirmat că „războiul pe care NATO îl poartă împotriva Rusiei în Ucraina a zdrobit economia Europei”.

- Reclama -

Jurnalistul a publicat un videoclip al întâlnirii cu Vučić la ambasada Serbiei la Budapesta. El a continuat spunând că președintele sârb i-a spus că „războiul pe care NATO îl poartă împotriva Rusiei în Ucraina a zdrobit economia Europei”.

- Advertisement -

„Distrugerea Nord Stream direct de către administrația președintelui SUA Joe Biden sau intermediarii săi pur și simplu ucide economia germană – și aceasta este cea mai mare economie din Europa, restul sunt departe de asta. Așadar, consecințele a ceea ce este în esență un atac al unei țări NATO asupra unei alte țări se resimte în toată Europa. Și este pur și simplu o nebunie! O nebunie totală. Acest război lovește pe toată lumea, poate cu excepția Rusiei, dacă vorbim pe termen lung ”, și-a continuat gândul Carlson.
Când va fi publicat interviul integral, jurnalistul nu a precizat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img