spot_img
22.8 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăAnalizeAlexandru Petrescu: Încă o dovadă a incompetenței lui Clotilde

Alexandru Petrescu: Încă o dovadă a incompetenței lui Clotilde

-

Vicepreşedintele PSD Sector 1 Alexandru Petrescu afirmă, miercuri, că staţiile STB au nevoie de modernizare, dar acuză că lansarea licitaţiei în această perioadă de către Primăria Capitalei ”miroase a heirupism pre-electoral”. În plus, social-democratul afirmă că Primăria Sectorului 1 nu a depus în timp util documentaţia, sectorul fiind singurul care nu va avea panouri inteligente în staţii.

- Reclama -

”Faptul că staţiile STB au nevoie de modernizare şi aliniere este de necontestat. Că Primăria condusă de Nicuşor Dan a lansat abia recent în SEAP procedura de achiziţie pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar sistemului de informare a călătorilor miroase a heirupism pre-electoral”, scris, meircuri, pe Facebook, Alexandru Petrescu .

- Advertisement -

Acesta afirmă că Sectorul 1 va fi singurul care nu va beneficia de aceste modernizări atât de necesare.

”Este încă o dovadă a incompetenţei marca Clotilde Armand. Staţiile STB din Sectorul 1 nu vor avea astfel de panouri inteligente deoarece Primăria Sectorului 1 nu a depus în timp util documentaţia necesară pentru a îi fi alocate fonduri din PNRR”, a mai transmis Petrescu.

- Advertisement -

Acesta afirmă, de asemenea, că motivul invocat este necunoaşterea unei decizii a Consiliului Local.

”Doamna Armand invocă necunoaşterea unei hotărâri de Consiliu Local vizând această problemă, deşi hotărârile CL1 sunt publice”, a mai transmis social-democratul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img