spot_img
28.2 C
București
sâmbătă, septembrie 28, 2024
AcasăPoliticaMinistra PSD a Muncii: La Academia SRI am învățat rigoarea și disciplina....

Ministra PSD a Muncii: La Academia SRI am învățat rigoarea și disciplina. Este o instituţie de învăţământ ca şi alte instituţii de învăţământ din România la care fiecare dintre noi doreşte să aibă parte de un tip de cunoaştere pe care nu l-ar putea găsi la o altă instituţie

-

Ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu a declarat, referitor la faptul că în declaraţia ei de avere figurează două arme de vânătoare cu lunetă, fiecare în valoare estimată de 6.000 euro, că sunt ale soţului ei care este „vănător la a patra generaţie” şi au fost trecute în document pentru că legea obligă să treci bunurile comune. Deputata PSD a mai spus că este naşa de cununie a lui Alexandru Ştefan, fiul fostului rector al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, generalul Gheorghe-Teodoru Ştefan. Referitor la faptul că a făcut studiile la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, Bucura-Oprescu a explicat că a învăţat de acolo rigoarea şi disciplina.

- Reclama -

Chestionată de ce a ales să studieze la Academia SRI „Mihai Viteazul”, ministrul Muncii a replicat: „Dintr-un motiv simplu. Este o instituţie de învăţământ ca şi alte instituţii de învăţământ din România la care fiecare dintre noi doreşte să aibă parte de un tip de cunoaştere pe care nu l-ar putea găsi la o altă instituţie”.

- Advertisement -

Întrebată ce a învăţat cel mai mult acolo, deputata PSD a spus: „Rigoare. Este foarte important. Rigoare, disciplină”.

Aceasta a mai explicat că este naşa lui Alexandru Ştefan, fiul fostului rector al Academiei SRI „Mihai Viteazul”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img