spot_img
22.5 C
București
miercuri, iunie 26, 2024
AcasăAnalizeOmul cheie din serviciile secrete ruse: SUA profită de monopolul său asupra...

Omul cheie din serviciile secrete ruse: SUA profită de monopolul său asupra reglementării internetului pentru a-și promova aspirațiile neo-coloniale

-

SUA profită de monopolul său asupra reglementării internetului pentru a-și promova aspirațiile neo-coloniale, de aceea este necesar să se îndrepte către internaționalizarea managementului web, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolay Patrushev, în timpul întâlnirii cu omologii săi din statele membre BRICS și partenerii de la Johannesburg.

- Reclama -

„Astăzi, managementul internetului este practic sub controlul exclusiv al corporațiilor americane. Prin acest monopol în reglementarea internetului, SUA își promovează aspirațiile neo-coloniale pentru dominație globală”, a spus Patrushev, potrivit Rossiyskaya Gazeta. Între timp, SUA „angajează toate resursele disponibile pentru a manipula activitățile de protest în state pe care le consideră „nedemocratice””.

- Advertisement -

„Considerăm că este important să mergem în comun către internaționalizarea managementului rețelei globale, spre creșterea rolului și a reprezentării statelor în curs de dezvoltare în aceste procese”, a susținut Patrushev.

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei a făcut apel la „luptă comună pentru instituirea unui regim juridic internațional universal în zona digitală, bazat pe principiile egalității suverane a statelor și a neintervenției în afacerile interne”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img