spot_img
17.2 C
București
marți, octombrie 1, 2024
AcasăAnalizePutin despre liderii europeni: Dacă li se spune mâine: Am decis să...

Putin despre liderii europeni: Dacă li se spune mâine: Am decis să vă spânzurăm pe toţi, ei vor întreba un singur lucru, plecându-şi ochii: „Putem să facem asta cu frânghii fabricate la nivel local?”

-

Televiziunea de stat rusă a prezentat duminică o înregistrare în care preşedintele rus Vladimir Putin îi ironizează pe politicienii europeni, pe care îi descrie drept total dependenţi de SUA, relatează DPA conform Agerpres.

- Reclama -

„Dacă li se spune mâine: Am decis să vă spânzurăm pe toţi, ei vor întreba un singur lucru, plecându-şi ochii: ‘Putem să facem asta cu frânghii fabricate la nivel local?’ „, a spus Putin, citat de agenţia de ştiri TASS.

- Advertisement -

„Cred că asta va fi un fiasco pentru ei pentru că este foarte puţin probabil ca americanii să refuze un contract atât de mare pentru industria lor textilă”, a adăugat Putin.

În acelaşi timp, a spus Putin la televiziunea rusă, specialiştii ruşi vor analiza armele NATO capturate în războiul împotriva Ucrainei şi le vor utiliza pentru a-şi ameliora propriile sisteme militare.

- Advertisement -

„Cred că reprezintă o oportunitate să le analizăm să vedem dacă există ceva care poate fi aplicat în ţara noastră, de ce nu?”, a declarat Putin la televiziune într-un material difuzat duminică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img