spot_img
13.2 C
București
marți, octombrie 1, 2024
AcasăMehedințiCONTRACTUL DE FINANȚARE PENTRU MODERNIZAREA DRUMULUI JUDEȚEAN CĂZÂNEȘTI - DN 67 A...

CONTRACTUL DE FINANȚARE PENTRU MODERNIZAREA DRUMULUI JUDEȚEAN CĂZÂNEȘTI – DN 67 A FOST SEMNAT

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat săptămâna trecută, contractul de finanțare pentru proiectul de infrastructură rutieră “Reabilitare/modernizare DJ 671E, kilometrul 5+000 (Pârvulești, sector început, sector betonat) – Căzănești, kilometrul 19+888 (int. cu DN67)”, în lungime de aproape 15 km, finanțat prin intermediul Programului Național de Investiții “Anghel Salingy”.

- Reclama -

Valoarea totală a contractului este de 60.535.844,49 lei, 47.202.980 lei fiind fonduri guvernamentale, iar 13.332.864,49 lei, contribuția Consiliului Județean Mehedinți.

- Advertisement -

“Încă de când a fost aprobată finanțarea obiectivului, Consiliul Județean Mehedinți a lansat procedura de licitație. Lucrarea a fost atribuită, dar a fost contestată și se așteaptă decizia CNSC, dar am speranța că lucrurile se vor derula într-un timp rezonabil și vom demara lucrările în câteva luni, după realizarea proiectului tehnic.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe lângă reabilitarea drumului, se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor pe toată lungimea proiectului, podețe transversale, legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți, dar și lucrări privind siguranța circulației.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img