spot_img
14.4 C
București
sâmbătă, septembrie 21, 2024
AcasăAnalizeȘeful CJ Dâmbovița anunță un plan pentru revenirea Chindiei Târgoviște în prima...

Șeful CJ Dâmbovița anunță un plan pentru revenirea Chindiei Târgoviște în prima ligă

-

Preşedintele clubului de fotbal Chindia Târgovişte, Marcel Ghergu, a demisionat, a anunţat, luni seara, pe Facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan (PSD).

- Reclama -

„În această seară (luni seara, n.r.) am convocat o întâlnire a Adunării Generale a Asociaţilor a AFC Chindia Târgovişte. Aşa după cum am anunţat că voi face, am propus acţionarilor o discuţie sinceră despre nevoia unui management care să asigure promovarea în SuperLiga României. Având în vedere că Marcel Gherghu şi-a anunţat demisia după şedinţa AGA, alături de ceilalţi asociaţi, voi demara discuţiile necesare pentru aducerea unui nou preşedinte al cărui obiectiv primordial este construcţia unui staff şi a unei echipe care, în sezonul competiţional 2024-2025, să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc. Dâmboviţa merită o echipa pe prima scenă şi azi am pornit acest efort colectiv de reconstrucţie a speranţei”, a precizat Corneliu Ştefan.

- Advertisement -

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte sunt acţionarii clubului de fotbal Chindia.

Chindia Târgovişte a retrogradat din Superliga naţională de fotbal, după ce a terminat la egalitate cu FC Voluntari, 2-2 (0-2), în ultima etapă a campionatului. Chindia, care a jucat pe propriul stadion după o pauză de patru ani, perioadă în care arena a fost renovată, venea după trei înfrângeri consecutive.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img