spot_img
30.9 C
București
luni, iulie 1, 2024
AcasăAnalizeCongresmeni, "Rezoluția Oboselii din Ucraina" către Biden: Trebuie să suspendăm orice ajutor...

Congresmeni, „Rezoluția Oboselii din Ucraina” către Biden: Trebuie să suspendăm orice ajutor pentru Ucraina. Situația se va înrăutăți doar dacă vom continua să cheltuim banii contribuabililor în conflicte străine

-

Un grup de congresmeni a înaintat o rezoluție prin care cere ca administrația Joe Biden să nu mai susțină Ucraina, reiese din proiect.

- Reclama -

În total, unsprezece membri ai Congresului, inclusiv unul dintre autorii acestuia, reprezentantul Camerei republicane Matt Goetz, au semnat documentul intitulat „Rezoluția oboselii din Ucraina”.

- Advertisement -

Proiectul, printre altele, conține o cerință ca autoritățile să nu mai acorde sprijin militar și financiar Ucrainei: oferă o listă exhaustivă a tuturor pachetelor de ajutor de la începutul acestui an.

Rezoluția a citat, de asemenea, declarații ale oficialilor Pentagonului care au subliniat că aceste livrări au dus la „epuizarea semnificativă” a arsenalelor americane, slăbind potențialul lor militar.În plus, documentul precizează că Statele Unite, ajutând Ucraina, contribuie „din neatenție” la creșterea numărului de victime în rândul civililor.

- Advertisement -

„America se află într-o stare de declin gestionabil, iar situația se va înrăutăți doar dacă vom continua să cheltuim banii contribuabililor în conflicte străine. Trebuie să suspendăm orice ajutor pentru Ucraina…”, a spus Goetz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img