spot_img
15.6 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeDANDANELELE LUI DANDANA/Weber (PSD): A ajuns cuțitul la os! Din păcate, nu...

DANDANELELE LUI DANDANA/Weber (PSD): A ajuns cuțitul la os! Din păcate, nu există un plan pentru CE Oltenia

-

“A ajuns cuțitul la os! Din păcate, nu există un plan, o perspectivă pentru această companie”, a declarat, joi, președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, în contextul în care directoratul Complexului Energetic Oltenia este în continuare nefuncțional, transmite Radio Infinit.

- Reclama -

Forul de conducere are, de la sfârșitul anului trecut, doar doi din cinci membri și nu poate lua decizii. PSD Gorj i-a propus ministrului Energiei mai multe persoane, însă nu s-a luat o decizie până în acest moment.

- Advertisement -

Mihai Weber i-a cerut, de mai multe ori, ministrului Energiei, Virgil Popescu, să meargă la Bruxelles și să renegocieze planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia și se așteaptă ca, în perioada următoare, “se existe o asemenea acțiune”.

Weber susține că a primit garanții că guvernul va face demersuri pentru renegocierea PNRR, inclusiv pe capitolul de energie.

- Advertisement -

Liderul PSD Gorj atrage atenția, din nou, că o eventuală închidere a Complexului Energetic Oltenia, în următorii 2-3 ani, ar însemna un dezastru economic și social pentru județ.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img