spot_img
17.5 C
București
marți, octombrie 22, 2024
AcasăAnalizeTomac: Iunie 1940 nu mai este astăzi doar o amintire. Este o...

Tomac: Iunie 1940 nu mai este astăzi doar o amintire. Este o realitate înspăimântătoare pe care nu avem dreptul să o urmărim neputincioși. Putin trebuie să fie pedepsit cu aceeași cruzime cu care el frânge destine

-

Acum un an, în piața Solidarității din fața Parlamentului European de la Bruxelles, răsunau numele a sute de #victime ale deportărilor staliniste din iunie 1941. O acțiune cutremurătoare ce ne amintea despre tragedia pe care au trăit-o peste 30.000 de români din #Basarabia, Nordul Bucovinei și Herța.Nu ne imaginam atunci că vom vedea în vremea noastră, la distanță de niciun an, oameni ce trăiesc o tragedie similară. Stalin are astăzi un urmaș la Moscova, un criminal la fel de hidos ce asuprește și omoară oameni nevinovați, afirmă pe Facebook europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

- Reclama -

Iunie 1940 nu mai este astăzi doar o amintire. Este o realitate înspăimântătoare pe care nu avem dreptul să o urmărim neputincioși. Putin trebuie să fie pedepsit cu aceeași cruzime cu care el frânge destine, mai spune Tomac.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img