spot_img
20.9 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Drafturile de legi par a fi scrise „într-o pivniță”. Legile securității...

Rareș Bogdan: Drafturile de legi par a fi scrise „într-o pivniță”. Legile securității naționale au prevederi „periculoase”

-

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, spune într-un interviu acordat Europei Libere, că legile securității naționale au prevederi „periculoase” și că nu a existat o dezbatere în partid despre acest pachet legislativ.

- Reclama -

Europarlamentarul spune că drafturile de legi par a fi scrise „într-o pivniță”, și că nu sunt potrivite pentru secolul XXI. Prim-vicepreședintele PNL, un apropiat al președintelui Klaus Iohannis, a mai spus în interviul acordat Europei Libere că nu știe cine a întocmit drafturile de lege, dar a înțeles că „au fost oameni din mai multe zone”.

- Advertisement -

„Eu înțeleg îngrijorarea dumneavoastră și e firească pentru orice jurnalist cu mintea la el și pentru orice cetățean care nu a uitat perioada tristă din urmă cu 32 de ani”, spune Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a mai spus că pachetul legislativ nu a fost întocmit de PNL sau de comisiile parlamentare. „Nu știu cine a lucrat la el. Am înțeles că au fost oameni din mai multe zone”.

- Advertisement -

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img