spot_img
15.9 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
AcasăAnalizePurtătorul de cuvânt al PNL: O dezbatere pe o temă majoră, precum...

Purtătorul de cuvânt al PNL: O dezbatere pe o temă majoră, precum securitatea naţională, nu se poate face pe cioturi de text şi pe bucăţi de ştiri

-

O dezbatere pe o temă majoră, precum securitatea naţională, nu se poate face pe cioturi de text şi pe bucăţi de ştiri, iar un proiect de lege sau mai multe proiecte de lege, din orice domeniu, care nu au ajuns la o formă matură şi închegată nu pot reprezenta o bază serioasă de discuţii, a afirmat vineri purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

- Reclama -

„Am mai văzut, de exemplu, acelaşi model de falsă-discuţie în legătură cu „încorporarea obligatorie”. Totul neoficial, doar din zvonuri. Şi nu a ieşit nimic bun de acolo, doar mai multă panică pe fondul unui război. Cei care au răbdare şi cumpătare nu se pot implica într-o discuţie serioasă doar pe texte apărute pe surse. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre USR. Un partid care nu are o agendă, nu mai are preşedinte şi care nu propune nimic a preluat un subiect care nu există. Din nou din oportunism”, a scris Stroe pe Facebook.

- Advertisement -

Potrivit acestuia, „nu este prima oară când, pentru capital politic ieftin, cei din USR se aruncă gratuit asupra unor subiecte, fără a face măcar o verificare”.

„Pot spune şi afirma orice care susţine un slogan dramatic, fără să-i mai intereseze realitatea. Da, este necesar să avem legi moderne pentru securitatea naţională şi la timpul potrivit vom avea această dezbatere împreună, aşezat, cu propunerile în faţă. Până atunci îi lăsăm pe colegii din opoziţie care nu au alte subiecte să-şi inventeze panici şi să îşi ridice singuri mingi la fileu”, a completat liberalul. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img