spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalize20.000 euro pe lună/chirie pentru Miliardarul Patriarhului

20.000 euro pe lună/chirie pentru Miliardarul Patriarhului

-

Organismului Intermediar pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (OIPOSDRU) Nord-Vest din subordinea Ministerul Muncii funcționează în cadrul Iulius Mall și plătește o chirie de 20.000 euro/lună. Instituția este condusă de Liviu Miclăuș, care i-a fost șofer liberalului Marius Nicoară și ulterior a fost propulsat politic în funcții publice. Așa a ajuns Miclăuș să facă parte din comisia administrației județene care a atribuit terenul pe care s-a construit Iulius Mall. Tot la Iulius Mall, Miclăuș avea o cafenea pe care acum o conduce partenera lui de afaceri, Ramona Crișan, scrie Gazeta de Cluj.

- Reclama -

În 2013, Liviu Miclăuș a fost ”uns” în funcția de șef al OIPOSDRU Nord-Vest, funcție pe care și-o menține și acum. A ajuns în această funcție prin prisma relațiilor pe care le-a cultivat cu Marius Nicoară, fost șef al CJ Cluj și senator liberal.

- Advertisement -

Iulius Mall aparține omului de afaceri Iulian Dascălu.

Potrivit topiasi.ro, până să apară pe ștatul său de plată primul general de Securitate, Iulian Dascălu era doar un ieșean modest care făcea eforturi disperate să pună pe picioare mici afaceri. Generalul „său” a fost Gheorghe Atudoroaie, arestat la Timișoara pentru implicare în represiunile din decembrie 1989. 

- Advertisement -

Este protejatul Patriarhul Bisericii Ortodoxe, PF Daniel, fost mitropolit al Moldovei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img