spot_img
17.4 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
AcasăAnalizeColiban a găsit "probleme" în Poiana Brașov: A desființat un chioșc care...

Coliban a găsit „probleme” în Poiana Brașov: A desființat un chioșc care vindea vin fiert şi ceai

-

Un chioşc care vindea vin fiert şi ceai în zona staţiei superioare a telecabinei Capra Neagră din Poiana Braşov a fost desfiinţat în urma sancţiunilor date de Primăria Braşov, după mai multe controale desfăşurate la agenţii economici din zona domeniului schiabil.

- Reclama -

Reprezentanţii Primăriei Braşov susţin că este prima societate comercială care este sancţionată, însă ar putea urma şi altele, fiind demarate „ample acţiuni de control” în zonă.

- Advertisement -

„Primăria Braşov, împreună cu Poliţia Locală, a demarat o acţiune amplă de verificare a modului în care se desfăşoară activităţile comerciale în Poiana Braşov şi în zona domeniului schiabil, vizat fiind comerţul care se desfăşoară în construcţiile provizorii (chioşcuri) amplasate pe domeniul public sau pe cel privat. Prima societate vizată de acest control a fost cea care vindea vin fiert şi ceai în zona staţiei superioară a telecabinei Capra Neagră. Construcţia provizorie a fost amplasată la sfârşitul anului trecut, fără a avea nici un acord de ocupare a domeniului public şi fără a avea autorizaţie din partea primăriei pentru desfăşurarea de activităţi comerciale”, se arată într-o informare transmisă de Primăria Braşov.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img