spot_img
14.2 C
București
marți, aprilie 30, 2024
AcasăMureșPrimarul susținut de UDMR la Târgu Mureș sparge banii pe clădiri și...

Primarul susținut de UDMR la Târgu Mureș sparge banii pe clădiri și tablouri: „Cumperi cu 1,5 milioane de euro o clădire de birouri apoi faci și o analiză serioasă”

-

Cumperi cu 1,5 milioane de euro o clădire de birouri apoi faci și o analiză serioasă. Cam aceasta este gândirea primarului municipiului Târgu Mureș.Tablourile și birourile sunt cele mai importante pentru noua administrație. Cumperi apoi te gândești serios ce vei face cu noua achiziție. Cam aceasta este gândirea primarului municipiului Târgu Mureș, afirmă pe Facebook Claudiu Maior, consilier local în Târgu Mureș, cel clasat pe locul 2 la alegerile la funcția de primar anul trecut.

Dar să detaliem puțin: noua conducere va achiziționa un imobil, clădire și teren, situat pe strada Gheorghe Doja nr. 64-68 din Târgu Mureș, identificat în C.F. nr. 125174 și C.F. nr. 126160, a cărui destinație propusă este cea de sediu pentru Direcția Fiscală Locală Târgu Mureș, cu suma „modică” de minim 1,5 milioane de euro. Să nu uităm faptul că Primăria municipiului Târgu Mureș deține mai multe spații neutilizate și care pot fi utile în acest sens, însă totuși, se dorește cu orice preț achiziția acestui imobil. Să fie bani că de cheltuit știe noua administrație să îi cheltuie doar pe ce nu este necesar, mai spune Maior.

- Advertisement -

Primăria Târgu Mureș este condusă de Soos Zoltan, susținut de UDMR.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img