spot_img
13.8 C
București
marți, aprilie 30, 2024
AcasăAnalizeDeutsche Welle îi acuză pe Iohannis și Cîțu de ucidere din culpă:...

Deutsche Welle îi acuză pe Iohannis și Cîțu de ucidere din culpă: Sicriele de mici dimensiuni nu-l mișcă pe președinte. Klaus Iohannis nu s-a dus la niciuna dintre înmormântările acestea, care deprimă o țară întreagă. Nici nu a trimis vreun mesaj de părere de rău

-

La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați.(…) Ar putea fi, oare, judecați pentru ucidere din culpă primul-ministru, ministrul învățământului și ceilalți decidenți, pentru că au negat pericolul și au evitat să ia măsurile cerute de specialiști? Se plătește reaua credință, atunci când atâția oameni mor? Dacă un șofer omoară din neatenție un pieton ajunge la închisoare. Dar dacă premierul, guvernul, președintele nu vor să ia decizii care să evite două mii de morți pe săptămână ar trebui pedepsiți? Sau vor plăti doar electoral pentru că nu au vrut să accepte că pandemia a lovit România?Nu cumva s-au comportat și ei ca niște negaționiști, când au hotărât să nu facă nimic, deși numărul morților creștea alarmant?, spune Deutsche Welle într-un comentariu.

Sicriele de mici dimensiuni nu-I mișcă pe președinte. Klaus Iohannis nu s-a dus la niciuna dintre înmormântările acestea, care deprimă o țară întreagă. Nici nu a trimis vreun mesaj de părere de rău. Nici el, nici primul ministru. Nu-i atinge tragedia, fiindcă ei continuă să se concentreze asupra propriilor interese și jocuri politice, mai spune DW.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img