spot_img
5.9 C
București
marți, octombrie 22, 2024
AcasăAnalizeFost ofițer SRI demisionează din USRPLUS

Fost ofițer SRI demisionează din USRPLUS

-

Lucian Mate, fost vicepreşedinte USR-PLUS, a anunţat miercuri că demisionează din partid, începând cu data de 1 septembrie. Acesta acuză că partidul a ajuns unul care dispreţuieşte lucrătorii din sistemul de apărare și că interesul public este, de fapt, cel al „găștii conducătoare”.

- Reclama -

„Am așteptat Comitetul Politic, care a avut loc în acest weekend, ca să văd dacă vor există modificări în Regulamentul de adeziune a membrilor USR PLUS; modificări care mi-ar fi permis să-mi continui activitatea în partid, pentru care membrii USR PLUS Cluj-Napcoa m-au investit cu încrederea lor. N-a fost să fie! Drept urmare, voi părăsii acest partid pentru că în ultima perioada USR PLUS a devenit un partid anti-NATO, care disprețuiește oamenii ce lucrează în sistemul de apărare și pentru care interesul public este interesul găștii conducătoare”, a scris Lucian Mate, pe Facebook.

- Advertisement -

Fostul ofițer SRI afirmă că îi este foarte greu să își explice „de ce USR PLUS întoarce spatele oamenilor în uniformă care au servit România”, potrivit Ziare.com.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img