spot_img
14.7 C
București
marți, aprilie 30, 2024
AcasăALEGERI 2020Cum s-ar fi furat în Caraș Severin/Un angajat a dus acasă banii...

Cum s-ar fi furat în Caraș Severin/Un angajat a dus acasă banii asistaților. Replici între fostul vice și actualul președinte al CJ: Asta este atitudine de președinte de Consiliul Județean? Din hoț și prost nu scoate pe nimeni. Romeo Dunca: Eu nu vă fac prost, asta v-a făcut mama dumneavoastră

-

”La DGASPC (n.red-Caraș Severin), de exemplu, este un caz pentru care s-a făcut plângere penală acum. Este vorba de un angajat de la Căminul pentru Persoane Vârstnice care a încasat contribuțiile asistaților și a dus banii acasă timp de 2 ani de zile. Constatăm că se adună o lipsă de 260.000 de lei, bani pe care nu îi depune în casierie și ulterior vine și spune «hai să nu băgați la pușcărie, că aduc banii» și vine și depune la casierie 37.000 de lei și zice că restul i-a dat aparținătorilor. Pe ce lume trăim? Păi nu sunt proști cei care au gestionat această activitate? Iar asta nu s-a întâmplat pe vremea mea!”, a declarat președintele CJ Caraș Severin, liberalul Romeo Dunca.

Dunca a avut un schimb de replici cu fostul vicepreședinte al CJ.

- Advertisement -

Asta este atitudine de președinte de Consiliul Județean? Din hoț și prost nu scoate pe nimeni. Se crede cu șoferii din curtea de la Dunca Expediții. Dar asta este, cetățenii din județ asta și-au dorit, asta avem”, a comentat pe această temă consilierul județean PRO România, Flavius Nedelcea, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Replica președintelui Dunca nu s-a lăsat așteptată: „Eu nu vă fac prost, asta v-a făcut mama dumneavoastră. Dacă dvs. considerați că nu ați știut în cei patru ani de mandat că aici s-a furat, atunci permiteți-mi să vă spun că sunteți așa cum v-am făcut. Puteți să mă dați în judecată și gataAți fost 4 ani aici și în cei 4 ani trebuia să depuneți aceste plângeri la Parchet dacă ați fi fost interesați sau pricepuți. Ați fost vice și nu ați știut că din bugetul județului s-au furat bani?”, a afirmat Romeo Dunca, acesta prezentând consilierilor județeni interesați o informare cu privire la plângerile penale depuse de către Consiliul Județean, de la momentul în care a preluat conducerea forului județean, transmite Reper 24.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img