spot_img
14.7 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
AcasăAnalizeDeputatul care a trecut prin 4 partide în 4 ani: Sunt un...

Deputatul care a trecut prin 4 partide în 4 ani: Sunt un om de dreapta, dar cu inima de stânga

-

Deputatul PNL Sălaj, Liviu Balint a explicat pentru jurnaliștii de la Recorder de ce a migrat politic pe la mai multe partide. Balint a susținut că nu mai are de gând să părăsească tabăra galbenă și speră să rămână în PNL cât mai mult timp.

- Reclama -

Totuși, Liviu Balint nu mai candidează pe listele PNL Sălaj, deși este deputat al județului Sălaj. Liviu Balint candidează la aceste alegeri din partea PNL în județul Dâmbovița.

- Advertisement -

„Eram la PMP. S-a luat o decizie din partea PMP să nu dărâmăm Guvernul Grindeanu. Și nu am fost de acord și conducerea a decis să mă excludă. Am făcut parte apoi din PSD și m-am dedicat trup și suflet la europarlamentare. Din păcate pentru mine, s-a scos un scor slab și am cerut să ne asumăm rezultatele. Nu s-a dorit, din acel moment am plecat la PRO România, pentru că am fost curtat de domnul Ponta. Am fost alături de echipa PRO România, s-au purtat negocieri pentru a investi noul Guvern Orban. Din păcate, Victor Ponta a refuzat acest lucru, a cerut la negocieri ca PRO România să primească dreptul de a nominaliza comisarul european. Ceea ce din punctul meu de vedere nu era OK, să vii tu ca partid de 7%, să ai pretenții (n.r. – Liviu Balint a fost ales cu 3% în 2016)Așa că am pus umărul la instalarea Guvernului Orban. Și acum sunt cu PNL Dâmbovița. Eu sunt un om de dreapta, dar cu inima de stânga! Eu am fost din 2000 în PD, apoi am condus și înființat un partid UNPR… Așa a fost parcursul ăsta al meu, din păcate. Acum, odată ce am intrat aici și am parte de colegi cumsecade, sper să nu mai fiu nevoit să fac altceva”, a susținut Balint.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img