spot_img
16.4 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăArmataSenator rus despre posibilitatea ca Rusia să fie declarată drept stat ostil...

Senator rus despre posibilitatea ca Rusia să fie declarată drept stat ostil de România: Bucureștiul a fost lovit de orbire.Nu văd nimic, nu aud nimic

-

Senatorul rus Aleksei Pușkov a comentat pe Twitter posibilitatea ca Rusia să fie declarată drept stat ostil în Strategia Naţională de Apărare a Ţării (României), pentru perioada 2020-2024.Potrivit senatorului Pușkov, România, urmând Statele Unite, repetă falsele „platitudini” despre „agresivitatea” Rusiei.

- Reclama -

„De ce oare noi nu am auzit vocea indignată a României împotriva acelei agresiunii reale, când SUA au atacat Irakul și au bombardat Libia. Aici, Bucureștiul a fost lovit de orbire: Nu văd nimic, nu aud nimic …”, a menţionat senatorul.

- Advertisement -

Despre posibilitatea recunoașterii Rusiei ca stat ostil, fiind o posibilă amenințare la adresa României, se menționează în proiectul Strategiei Naţionale de Apărare a Ţării (României), pentru perioada 2020-2024.Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, CSAT, condus de președintele român Klaus Johannis, a aprobat deja documentul (Strategia Naţională de Apărare a Ţării (României) pentru perioada 2020-2024 – n.r.). Proiectul va intra în vigoare dacă va fi susținut de ambele Camere ale Parlamentului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img