spot_img
20.9 C
București
luni, octombrie 7, 2024
AcasăDezvaluiriCârciumar liberal pus administrator la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru...

Cârciumar liberal pus administrator la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii

-

O promisiune a premierului Ludovic Orban de la începutul mandatului – ”Să terminăm cu pilăraia şi nepotismul” –, este contrazisă flagrant de realitatea din două instituții esențiale pentru piața financiară. G4Media.ro a prezentat cazurile Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGICMM) și al Fondului Român de Contragarantare (FRC). De la vârf și până la Filialele din Valcea, Craiova, Sfântu Gheorghe sau Focșani, ambele instituții aflate în subordinea Ministerului de Finanțe au devenit baze ale clientelismului politic liberal, printre cei propulsați în funcții aflându-se și reprezentanți din partidele aliate, scrie Ziarul de Vâlcea.

- Reclama -

Alexandru Ștefan Părduț (32 de ani, Președinte TNL Vâlcea, Consilier Județean Vâlcea, Vicepreședinte TNL România). Administrator executiv Filiala FNGCIMM Craiova. Remunerație lunară 15.870 lei/brut. Foarte interesant cum a fost promovat un carciumar (Pardut este actionar la un restaurant din Ramnicu Valcea – Alioli Altceva) intr-o functie de inalta responsabilitate economica in statul roman!Cum a răspuns Alexandru Ștefan Părduț la întrebările adresate de G4Media.ro despre cine l-a susținut pentru funcție și dacă ajungea în funcție în condițiile în care PNL nu era la guvernare: ”Am fost susținut de Consiliul de Administrație. Nu am de unde să știu. Nu ține de mine”, mai scrie sursa citată.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img