spot_img
17.4 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
AcasăAnalizeIonel Arsene: Domnul din acest filmuleț nu este altcineva decât deputatul PNL...

Ionel Arsene: Domnul din acest filmuleț nu este altcineva decât deputatul PNL Robert Sighiartău, deținător al unei afaceri de tip IFN, care ia și pielea de pe oamenii forțați să apeleze la împrumuturi, împinși de nevoi și greutăți.Cu un an în urmă, când PNL era în opoziție, deputatul plângea de mila copiilor care aveau alocațiile mici

-

O altă dovadă de ipocrizie și ură a peneliștilor față de români sau cum se transformă lătrăturile în mieunat, pentru a nu deranja stăpânii.Domnul din acest filmuleț nu este altcineva decât deputatul PNL Robert Sighiartău, deținător al unei afaceri de tip IFN, care ia și pielea de pe oamenii forțați să apeleze la împrumuturi, împinși de nevoi și greutăți.Cu un an în urmă, când PNL era în opoziție, deputatul plângea de mila copiilor care aveau alocațiile mici și cerea imperativ Guvernului PSD să găsească bani pentru creșterea acestor venituri.La fel de vocal a fost și când milita public împotriva inițiativei de plafonare a dobânzilor la credite, probabil pentru a nu-i fi afectată afacerea în care este acționar, a scris pe facebook președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

- Reclama -

Între timp, după ce liberalii au ajuns la putere, iar șeful lor de la Guvern, Sică Apă Plată, le transmite “să nu mai voteze pomeni în Parlament”, domnul Sighiartău și-a pierdut curajul. Dragi români, aceasta este #lepragalbenă, care guvernează doar pentru propriul interes! Au găsit bani, dar numai pentru ei și afacerile de partid! Ei sunt politicienii care vor veni să vă ceară voturile.Rușine, PNL!, mai afirmă Arsene.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img