spot_img
22.8 C
București
sâmbătă, iunie 29, 2024
AcasăAnalizeGermania va transforma hoteluri în spitale

Germania va transforma hoteluri în spitale

-

Germania va transforma hoteluri şi alte incinte în spitale pentru a disponibiliza capacităţi de primire în serviciile de terapie intensivă unde sunt îngrijiţi bolnavii de COVID-19, a anunţat miercuri guvernul federal, transmit AFP și Agerpres.

- Reclama -

Crearea acestor structurii provizorii, care nu vor oferi decât îngrijiri curente, ‘trebuie să permită spitalelor să se concentreze pe extinderea capacităţilor lor de terapie intensivă’, a informat guvernul într-un comunicat.

- Advertisement -

Tot miercuri, o purtătoare de cuvânt a guvernului a declarat că Germania va dubla numărul de paturi cu asistenţă respiratorie din spitale pentru a asigura preluarea pacienţilor cu COVID-19.

Avem ca obiectiv să dublăm (numărul de paturi cu asistenţă respiratorie), landurile trebuie să pună în aplicare acest plan’, a declarat Ulrike Demmer într-o conferinţă de presă. Germania dispune acum de circa 25.000 de astfel de paturi.

- Advertisement -

Marţi, autorităţile locale din Berlin au anunţat că în capitală va fi construit un spital nou care va putea primi până la 1.000 de pacienţi cu COVID-19.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img