spot_img
-1.8 C
București
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăAnalize81% din angajații CJ Hunedoara s-au vaccinat

81% din angajații CJ Hunedoara s-au vaccinat

-

Conducerea Consiliului Județean Hunedoara anunță că un număr de 124 de angajați din totalul de 153 s-au vaccinat împotriva virusului SARS-CoV2.

„Acest procent este încurajator pentru noi și mă bucur că marea majoritate a angajaților Consiliului Județean Hunedoara au înțeles că vaccinarea este singura metodă prin care putem combate în acest moment răspândirea acestui virus. Am încredere că și ceilalți angajați vor înțelege riscurile la care se expun și se vor vaccina.Îndemn populația județului Hunedoara să respecte indicațiile medicilor și să țină cont de informațiile venite din partea specialiștilor. Suntem într-un moment în care trebuie să manifestăm responsabilitate și încredere!”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.Dintre angajații care nu s-au vaccinat până în prezent, aproape o treime au trecut prin boală în ultimele luni.

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...