spot_img
3.1 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăDezvaluiriCozmin Gușă: Generalul Coldea în spatele telenovelei Rareș Bogdan/ REPLICA LUI RB

Cozmin Gușă: Generalul Coldea în spatele telenovelei Rareș Bogdan/ REPLICA LUI RB

-

”Singurul lucru interesant și folositor din telenovela Rareș Bogdan este că, analizând poziționarea publică a unor invitați ai Realității, l-am identificat pe generalul Florian Coldea în spatele acestei operațiuni. Nu i mare surpriză, dar e utilă: vom renunța la colaborarea cu “trompetele lui Coldea”, este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România în mod sigur!”, a declarat Cozmin Gușă, unul din acționarii Realitatea TV.

- Reclama -

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ Cu cine s-a întâlnit Rareș Bogdan înainte de scandalul de la Realitatea TV

Rareș Bogdan a fost suspendat de pe post, după ce a cerut, în emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia. Gestul lui Rareș Bogdan a venit după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV.

Sunt absolut șocat! Aș vrea să-l rog pe colegul meu Claudiu Popa, care a fost obligat să-mi țină locul, să spună cine i-a impus/cerut/sugerat tema „Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV”. Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă! O prostie. RealitateaTv a fost si este o televiziune LIBERA. Trebuie sa ramana cu orice chip, EXCLUSIV Libera!, a replicat Rareș Bogdan pe facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img