spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriLOVITURĂ: Ford a ales Budapesta pentru cel mai mare centru administrativ din...

LOVITURĂ: Ford a ales Budapesta pentru cel mai mare centru administrativ din Europa

-

Concernul american Ford a deschis vineri un nou centru regional de prestări servicii la Budapesta. Péter Szijjártó, ministrul ungar al afacerilor externe şi al comerţului exterior a accentuat cu ocazia festivităţii de inaugurare că noul stabiliment din Ungaria reprezintă cel mai mare centru administrativ Ford din Europa, transmite agenția maghiară de știri MTI.

- Reclama -

Pe lângă diverse operaţiuni de planificare a producţiei şi stabilire a preţurilor ce vor deservi toate pieţele europene,  aici se vor desfăşura activităţile de management al resurselor umane pentru filialele europene, africane şi din Orientul Mijlociu ale companiei.

Péter Szijjártó a remarcat că paleta maghiară a industriei de automobile devine completă prin stabilirea în Ungaria a centrului de sprijin administrativ-financiar al producţiei de către una dintre mărcile de frunte ale pieţei mondiale. Centrul se alătură activităţilor de producţie şi cercetare-dezvoltare.

Ministrul a subliniat: numărul angajaţilor din Ungaria ai companiei Ford se va ridica la 700 până la finele anului viitor,
fiind căutaţi cu precădere specialişti tineri cu studii superioare, care vorbesc mai multe limbi.

Péter Szijjártó a remarcat: cooperarea concernului Ford şi al Ungariei a ajuns la o nouă piatră de hotar şi vor urma şi altele.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...