spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăMehedinți43 milioane lei pentru modernizarea Severinului

43 milioane lei pentru modernizarea Severinului

-

43 MILIOANE DE LEI, ATRAȘI PRIN PROGRAMUL „ANGHEL SALIGNY” PENTRU MODERNIZAREA SEVERINULUI.Suntem preocupați de modernizarea continuă a orașului, dovadă că, prin programul guvernamental „Anghel Saligny”, am reușit să atragem fonduri pentru construirea și modernizarea a încă 36 de străzi, mare parte din ele fiind în cartierele nou formate. Suntem alături de cei care și-au construit case noi – tineri mai ales și, pe lângă asfaltarea străzilor, vom aduce, în același timp, și celelalte utilități: apă, canalizare, racordarea la rețeaua de gaze și – acolo unde este cazul – alimentarea cu energie electrică. Odată cu derularea acestui program, vor rămâne foarte puține străzi aflate în proprietatea primăriei ce nu sunt modernizate, a anunțat primarul din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, pe Facebook.

Ca administrație locală, încercăm să atragem bani pentru dezvoltarea comunității, pe toate sursele și axele disponibile, pentru că investiția în modernizare înseamnă investiție în viitor. Vom continua să atragem bani, pentru a oferi cele mai bune condiții locuitorilor municipiului, mai spune Screciu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...