spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalize3600 de euro amendă pentru austriecii care nu vor să se vaccineze

3600 de euro amendă pentru austriecii care nu vor să se vaccineze

-

Austriecii care vor refuza să se vaccineze împotriva Covid-19 ar putea fi amendaţi cu până la 3.600 de euro. În Austria, peste un milion de oameni nu sunt vaccinaţi.

- Reclama -

Austriecii care vor refuza să se vaccineze împotriva Covid-19 ar putea să fie amendaţi cu sume între 600 şi 3.600 de euro, conform proiectului de lege, prezentat joi, care introduce din februarie obligativitatea vaccinării, relatează agențiile DPA și Agerpres. 

„Dacă va fi prezentată dovada (de vaccinare), atunci procedurile vor fi anulate”, a spus  ministrul sănătăţii, Wolfgang Mueckstein. Obligativitatea vaccinării ar rămâne în vigoare timp de doi ani. Vor fi exceptaţi copiii până la vârsta de 14 ani, femeile însărcinate, persoanele care vor prezenta o recomandare din partea unui medic şi cele care au avut Covid-19 şi s-au vindecat de mai puţin de 180 de zile. În prezent, în jur de 68% dintre locuitorii Austriei sunt vaccinaţi împotriva Covid-19.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...