spot_img
19.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiri36.000 de copii au dispărut din arhiva serviciului secret al Ministerului de...

36.000 de copii au dispărut din arhiva serviciului secret al Ministerului de Interne

-

” Au disparut 36.000 de copii din arhiva DIPI (cunoscuta si ca 2 si un sfert) in 2009, cand am intrat noi (n.r. PSD) la guvernare cu PDL. Exact in acea scurta perioada cand a fost dl Oprea ministru. Se bagau chiar pe sub usa ministrilor documente din acea arhiva”, a declarat sâmbătă seară la Antena 3 fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.

- Reclama -

Au fost multe lucruri interesante, inclusiv documente care li s-au băgat pe sub uși unor miniștri dimineața, fără să la spună nimeni nimic, că să citească puțin din viața lor personală… diverse trucuri din astea, a spus Marian Vanghelie.

În plus, Vanghelie afirmă că fostul ministru al internelor Ioan Rus a încercat să-i facă un dosar lui Liviu Dragnea pe baza informațiilor din arhiva fostului „Doi şi-un sfert”.

„Un număr de 36.000 de copii, în contextul în care din datele mele erau copiile făcute și evidențiate pe xeroxul respectiv pe care s-a tras la xerox(…). Ar trebui cei care sunt în măsură și care s-au bătut pentru„Doi și-un sfert” de-a lungul timpului, doar ca să omoare această instituție și să o folosească ca anexă a altor servicii, ar trebui să știe cine cine le-a tras”, a spus Vanghelie.

Acesta arată cu degetul spre Gabriel Oprea şi spune că acesta ar trebui să ştie cine este de vină pentru această situaţie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img