spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăDezvaluiri2 dosare secrete în Black Cube

2 dosare secrete în Black Cube

-

„Cine știe ce înțelegeri secrete a făcut DIICOT-ul cu evreii. Continua activitățile de înțelegeri. Iar au mai făcut o înțelegere cu unul din israelieni. Iar încearcă să-i dea o suspendare.Se fac niște deal-uri prin spate. Țin să-i asigur pe cei de la DIICOT că toate aceste deal-uri le vor exploda în față”, a spus fostul ofițer SRI în fața sediului DIICOT, unde a fost chemat miercuri.

Dragomir a declarat că i-a fost prelungită măsura controlului judiciar pentru alte 60 de zile.

Dragomir a fost, de asemenea, informat că Dosarului Black Cube i-au mai fost atașate încă două dosare secrete. „Acum 60 de zile am fost informat. Au lucrat ei ce-au lucrat vreun an și ceva în alea două dosare secrete și de-abia acum 60 de zile s-au hotărât să mi le pună și mie la dispoziție, apropo de dreptul la apărare. De 60 de zile ne tot rugăm de ei să ne dea și nouă copii să vedem ce este în acele dosare”, a spus Dragomir.

Fostul ofițer SRI a spus că este în continuare urmărit și se cheltuie bani cu acest lucru în continuare. „La finalul acestui dosar, sunt curios și eu să văd cine a cheltuit și câți bani”, a adăugat Dragomir.

Ca urmare a dezvăluirilor sale despre implicarea Serviciului în Justiţie, politică şi media, în Comisia de Control SRI din Parlament au avut loc audieri, începând cu luna octombrie 2017, scrie România Liberă.

Fostul ofiţer SRI este cercetat în “Black Cube”, dosar în care este suspectat că ar fi intermediat legătura între cei care voiau să afle informaţii despre Laura Codruţa Kovesi şi angajaţii firmei. El a acuzat că procurorii tergiversează dosarul, în loc să îl trimită în judecată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img