spot_img
21 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalize2 bărbați, printre care un consilier local, uciși lângă Târgoviște: PARE O...

2 bărbați, printre care un consilier local, uciși lângă Târgoviște: PARE O EXECUȚIE, afirmă presa locală

-

Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi, joi seară, pe un câmp din apropierea municipiului Târgovişte, iar principala ipoteză a anchetatorilor este cea a unui dublu asasinat. Unul dintre bărbaţi era consilier local în comuna Răzvad, iar viceprimarul localităţii afirmă că, cel mai probabil, cei doi au fost împuşcaţi de persoane prinse la braconaj, scrie News.ro.

- Reclama -

Unul dintre bărbaţi, cel în vârstă de 49 de ani, Gheorghe Ifrim, era consilier local UNPR în comuna Răzvad.

Viceprimarul localităţii, Ionela Şerban, a declarat că bărbatul se afla pe câmp împreună cu un alt localnic pentru a culege varză. Ea a spus că, potrivit familiei bărbatului, acesta şi-a sunat un prieten, iar în timp ce vorbeau consilierul a strigat către persoane pe care le prinsese la braconaj, ameninţându-le că va anunţa Poliţia. În acel moment, s-au auzit împuşcături, a mai spus, la Antena 3, viceprimarul din Răzvad.

„Presupun că îi cunoşteau pe cei care făceau braconaj şi de aceea au fost omorâţi”, a adăugat viceprimarul din Răzvad, care a precizat că victimele au fost împuşcate în cap şi în abdomen.

Cazul este înregistrat ca omor deosebit de grav de care se ocupă un procuror, Serviciul judiciar din cadrul IPJ Dâmbovița și Sericiul Arme și Muniții din cadrul IPJ. Una din ipoteze este aceea că cei doi bărbați ar fi suprins persoane la braconaj, iar conflictul a degenerat, în cazul primei persoane împușcate. În ceea ce o privește pe a doua, pare o execuție, scrie Gazeta Dâmboviței.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...