spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăALEGERI 2020125 de şantiere deschise în judeţul Dâmboviţa se vor închide, iar sute...

125 de şantiere deschise în judeţul Dâmboviţa se vor închide, iar sute de muncitori ar putea intra în concediu fără plată din cauza incompetenţei Guvernului Cîţu. Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan: Finanţiştii şi analiştii coaliţiei de dreapta au lăsat fără bani toate primăriile din ţară

-

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan (PSD), a declarat joi, într-o postare pe Facebook, că 125 de şantiere din judeţ se vor închide „din cauza incompetenţei Guvernului Cîţu” cu privire la gestionarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

- Reclama -

„125 de şantiere deschise în judeţul Dâmboviţa se vor închide, iar sute de muncitori ar putea intra în concediu fără plată, timp de cel puţin o lună, din cauza incompetenţei Guvernului Cîţu. Finanţiştii şi analiştii coaliţiei de dreapta au lăsat fără bani toate primăriile din ţară care aveau lucrări prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Mii de lucrări la şcoli, drumuri, dispensare, reţele de utilităţi sunt blocate de astăzi pentru că actualii guvernanţi nu au fost în stare să prevadă sumele necesare pentru continuarea PNDL-ului”, susţine preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Ştefan, care este şi liderul organizaţiei judeţene PSD Dâmboviţa, îi acuză pe guvernanţi de dezinteres şi spune că vor avea de suferit autorităţi locale, precum şi firmele implicate în proiectele PNDL.

„Doar în judeţul Dâmboviţa sunt 60 de primării de municipii, oraşe şi comune, plus Consiliul Judeţean Dâmboviţa, care nu vor mai avea cu ce să achite facturile către executanţii lucrărilor. Pe lângă faptul că termenele de finalizare vor fi întârziate, ce vor face firmele care aşteaptă banii de la primăriile pentru care lucrează? Cum îşi vor plăti angajaţii? Ce se întâmplă cu şcolile care ar trebui finalizate până la începerea noului an şcolar? Dar cu lucrările la drumuri? Se intră în iarnă cu ele? Sunt întrebări la care, sunt convins, nimeni din Guvern nu va răspunde! De ce? Pentru că nu îi interesează!”, a mai afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...